CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 23 April 2011

MAMA!

kenapa MAMA suka cari slah eyda? xkesah benda tu cuma gurau2 .. MAMA! now... eyda bukan eyda yang dulu tau? sekarang nei eyda mudah terasa.. emm sedih tau kalau MAMA marah,cakap macam2... eyda simpan je dalam hati eyda :) tak apalah.. eda pun tau ramai yang tak sayang eyda dah :) hehe... MAMA sedih tak? sunyi tak ? kalau eyda mati ... emm eyda rasa tak kot,sebab MAMA ada hafez :) hehe ... now, eyda cuma tunggu allah amik nyawa eyda jew :D eyda tak nak tambahkan dosa :) eyda tak nak buat MAMA kecik hati or apa2 jew .. sumpah! demi allah! EYDA SAYANG MAMA SNGAT2 walaupun MAMA eyda gini :)


(pada siapa2 yg follow blog nei dan kenal mama tlong jgan crita ape2 dekat dia! eyda xnak dia kecik hati.. kita habis kat sini jew kay? ) tengs!

sukew sangat lagu ney :)

lagu untuk kak ain ngan kak aQ