CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 9 May 2011

MUNCUL KEMBALI

hidup or mati ?? tanda tanye !
nape kau muncul balik ? selama ney aku dah sedaya upaya lupakan kau! kini kau muncul balik!
rasa rindu bertandang kembali .. kenapa ? kini aku asyik teringat ,terpikir kan kau! hmmm..
tapi sumpah! aku sayang dan rindu kan kau! :)


akak ......

Thursday, 5 May 2011

SUNYI,SEDIH,MACAM ORANG BODOH DAN LAIN2 AKAN BERTERUSAN SAMPAI BILA2 :)

EYDA NAK MATI! :)

Thursday, 28 April 2011

SUNYI,SEPI BERTANDANG LAGI

sepi,sunyi lagi :( hidup eyda sunyi sangat2! hmmm

bile sunyi sepi,sunyi macam2 benda datang bertandang dekat dalam fikiran tau.. sepetiii....

1.bila lah tuhan nak amik nyawa eyda yea?
2.teringat dekat orang pernah eyda sayang yang tinggalkan eyda..
3.pikir ada kew orang sayang kan eyda? hmm .. xada rasenya!
4.nangis.. ( T-T )
5.teringat kenangan2 manis :)

macam2 lagi lah yang eyda pikir bila eyda sunyi.. itu sebablah eyda selalu online di laman sosial sana.. eyda tak pikir benda2 gito.. eyda xnak nangis :) tapii! eyda tetap akan keluarkan air mata setiap hari :)

Wednesday, 27 April 2011

KATA HATI KU BERKATA LAGI

mati? setiap manusia wajib ingat mati! :)

eyda hari2 ingat mati.. bila lah allah nak tarik nyawa eyda :) eyda rasa eyda dah tak d'perlukan lagi d'dunia ney.. ramai yang tak sayang eyda dah.. eyda suka nyusahkan orang,buat orang marah,sakit hati and macam2 lah :)maybe kalau eyda mati korang2 semua akan hidup aman,tenang dan sebagainya kan? tol kan? memang macam2 eyda sakit! terpulang kat korang mau percaya or tak. kalau eyda cakap sakit maknanya betol lah eyda ngah sakit :) eyda kerap sakit kepala,dada n macam2 lagi :) eyda tak tipu tao :) hee..


tapi kan! kalau eyda mati kan orang2 yang eyda sayang nak ke datang tengok eyda?baca yasin untuk eyda?sedekahkan al-fatihah untuk eyda? nak ke dorang? hmm xnak kot! eyda nei siapa pada dorang kan? kan2? hikk! eyda selalu tanye dekat orang2 yang eyda sayang pasal mati2 ney contohnya"nanges tak kalau eyda mati" lebey kurang gito lahh :) hikk

SAYANG SEMUA TAO!

meh sini eyda nak cerita pasal orang2 yg eyda SAYANG!

meh rapat lagi :P

nak baca ke tak nak? nak tak nak ikut kamu lah :)

ok2!

1.my mama(azizah binti jendol)
-mama yg melahirkan eyda :) mama yangg selalu ada disisi eyda(bole lah)!walaupun mama suka cari salah eyda.eyda tetap sayang mama!kalau boleh eyda nak sentiasa jaga hati mama,nak mama hepi(blum tentu leh)eyda janji eyda akak jaga mama sampai nafas terakhir eyda!eyda tak mkan pun xpe asalkan mama makan!mama jngan risaukan eyda,eyda dah besar eyda tau jaga diri :)sayangg mama!muwahh!

eyda dengan mama eyda

2.mak(sarabiah bt jendol)
-mak yang jaga eyda dari baby lagi sampai lah sekarang dah besar pnjang nei!haha!dulu kerap lah tido rumah mak tapi, sekarang dah jarang sebab sekolah pagi kan.. hikk! eyda nak jaga mak sampai eyda hembus nafas terakhir eyda:)kalau boleh mane mak nak pergi eyda nak pimpin je mak.mak pun xlarat nak jalan kan...mak selalu bagi eyda duit!mak baik sangat2!eyda sayang mak sangat2!walaupun mak selalu perli,marah eyda,eyda tau mak gurau jew!mak kan suke b'gurau!

(alamak pic mak xde plak)


3.mama anna(zaharana zakaria @babyma)
-mama nei kalau ikut pangkat dia sepupu eyda(anak mak)hikk! tapi panggil tak ikut pangkat pun,pnggil mama jew :) mama ney baik sangat tau dengan eyda! kira eyda dengan dia dah sekepala lah! hahah!eyda selalu keluar dengan dia tak kira pergi mane2.. dye kelako sangat2! kalau duduk dengan dia msti gelak je!eyda pun sayang mama!eyda akak sakitkan org tu kalau dia buat mama sakit!

eyda dengan mama anna


3.sharifah aina natdrah@kak ain(tol kew nmenya yea) hikk!
-haa...nei lagi sorang orang yang eyda sayang! walaupun eyda tak penah jumpa dia just contact dalam laman sosial jew eyda tetap sayang dia!dia baik sangat2 dengan eyda!dia nak kawan dengan eyda,dia selalu buat eyda hepi :) hikk! kalau sehari eyda tak text dngan dia mesti eyda sunyi!dia selalu nasihat eyda..kalau boleh lah... eyda nak sentiasa dengan dia,eyda nak selalu ada d'sisi time dia sedih,heppi...eyda nak bagi dia hepi selalu! tak mo bagi dia sedih2,nangis :) tapi semua tu mimpi je :) dia lah kakak eyda sampai bila2! akak jangan tinggalkan eyda tau! :) eyda janji eyda akan hepikan setiap hari :D(tak tau lak dia sayangg eyda tak hukk)

eyda dengan akak eyda(akak ain)

4.fyka(kak fyka)
-nei akak ke-2 yang eyda sayang!sayang sangat2!nei pun eyda tak pernah jumpa dia!eyda kenal dia pun dekat cenel @15 :) hikk! dia baik sangat2 tau!
akak jangan tinggalkan adek yea?! adek janji adek tak akan tinggalkan akak! sayang akak sampai tutup mata! mumuwahh!

eyda dengan kak fyka sayangg

5.cikgu-cikgu yang eyda sayang!
-cikgu khadijah.cikgu sharifah,cikgu habsah n teacher cynthia! hikk.. cikgu yang baik dengan eyda! eyda sayng dorang sangat2!eyda tak akan lupekan cikgu2 sampai bila2!

cikgu khadijah,cikgu habsah n cikgu sharifah

*atas tu orang yang eyda paling sayang! bawah nei pun eyda sayang jugak:)

orang2nya ialah :
-bonda(hajah rose)
-kak nikkie
-kak hanis
-kak nurin
-kawan2 eyda
*ramai lagi lah .. jenuh nk sebutnya! hikk ..

*EYDA TETAP SAYANG SEMUA*

hari nei dah masuk 4 hari bufday eyda berlalu :) bufday tahun nei heppinya boleh lah! ngee~~
dah 4 hari berlalu hadiah eyda masih belum bukak2 lagi.. xada mood lah nak bukak :) maybe sabtu nei eyda bukak.. maybe sabtu ney (30.4.2011) celebrate bufday eyda kot itu pun kalau jadi lah :)



Saturday, 23 April 2011

MAMA!

kenapa MAMA suka cari slah eyda? xkesah benda tu cuma gurau2 .. MAMA! now... eyda bukan eyda yang dulu tau? sekarang nei eyda mudah terasa.. emm sedih tau kalau MAMA marah,cakap macam2... eyda simpan je dalam hati eyda :) tak apalah.. eda pun tau ramai yang tak sayang eyda dah :) hehe... MAMA sedih tak? sunyi tak ? kalau eyda mati ... emm eyda rasa tak kot,sebab MAMA ada hafez :) hehe ... now, eyda cuma tunggu allah amik nyawa eyda jew :D eyda tak nak tambahkan dosa :) eyda tak nak buat MAMA kecik hati or apa2 jew .. sumpah! demi allah! EYDA SAYANG MAMA SNGAT2 walaupun MAMA eyda gini :)


(pada siapa2 yg follow blog nei dan kenal mama tlong jgan crita ape2 dekat dia! eyda xnak dia kecik hati.. kita habis kat sini jew kay? ) tengs!

Monday, 18 April 2011

BUFDAY SURPRISE

bila bufday jew mesti orang akan tanye nak hadiah?nak ape?kan2 ? kalau dah tau hari jadi orang bgi jew lah xpyah tnye .. mmg segan lahh orang uh nak jwab kan? adohaiii!! :P

kalau eyda kan?emmm
eyda tak nak hadiah :) eyda nak bufday surprise,tak kira lah dari siapa2 pun.. and eyda nak dorang tulis nama or ape2 lah kat satu papan(mcam papan tndalah :P ) bufday surprise tu msti buat smpai eyda mnitiskan air mata k'gembiraan :) and eyda nk clbrate dngan smua orang2 yg eyda sayang :) dorang kiss eyda or wat ever lahh .. wahh! wahh! dan wahh! alngkah bestnya kalau gito kan? tapi..... eyda tau semua itu hanya lahh mimpi,khayalan sahaje :) hmm xpe.. eyda xkesah pun :)

lagi 1 eyda sbnarnya mlas nak ingat tarikh keramat ney ---> 24APRIL.. hmm tapi xleh, dah hri2 tulis tarikh kat buku mstahil lahh kalau xingat kan ? hikkk ..

Sunday, 17 April 2011

KATA-KATA HATIKU!

Ya Allah! tolong jauhkan eyda dngan orang yg eyda sayang:) bio dorang jadi bnci n jauhkan dri eyda. eyda xnak dorang sedih,kecewa dngan eyda.. eyda xnak tngok dorang sedih,xnak tgok dorang nangis cbb eyda ya allah!eyda nk tngok dorang heppi2 jew selalu :)eyda sayang kat dorang sngat2! eyda xnak benci dorang tapi bio dorang bnci kat eyda :) hmm

bio lah eyda dlam dunia eyda sniri.. eyda nak k'seorangan :)

sukew sangat lagu ney :)

lagu untuk kak ain ngan kak aQ