CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 18 April 2011

BUFDAY SURPRISE

bila bufday jew mesti orang akan tanye nak hadiah?nak ape?kan2 ? kalau dah tau hari jadi orang bgi jew lah xpyah tnye .. mmg segan lahh orang uh nak jwab kan? adohaiii!! :P

kalau eyda kan?emmm
eyda tak nak hadiah :) eyda nak bufday surprise,tak kira lah dari siapa2 pun.. and eyda nak dorang tulis nama or ape2 lah kat satu papan(mcam papan tndalah :P ) bufday surprise tu msti buat smpai eyda mnitiskan air mata k'gembiraan :) and eyda nk clbrate dngan smua orang2 yg eyda sayang :) dorang kiss eyda or wat ever lahh .. wahh! wahh! dan wahh! alngkah bestnya kalau gito kan? tapi..... eyda tau semua itu hanya lahh mimpi,khayalan sahaje :) hmm xpe.. eyda xkesah pun :)

lagi 1 eyda sbnarnya mlas nak ingat tarikh keramat ney ---> 24APRIL.. hmm tapi xleh, dah hri2 tulis tarikh kat buku mstahil lahh kalau xingat kan ? hikkk ..

No comments:

Post a Comment

sukew sangat lagu ney :)

lagu untuk kak ain ngan kak aQ