CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 27 April 2011

SAYANG SEMUA TAO!

meh sini eyda nak cerita pasal orang2 yg eyda SAYANG!

meh rapat lagi :P

nak baca ke tak nak? nak tak nak ikut kamu lah :)

ok2!

1.my mama(azizah binti jendol)
-mama yg melahirkan eyda :) mama yangg selalu ada disisi eyda(bole lah)!walaupun mama suka cari salah eyda.eyda tetap sayang mama!kalau boleh eyda nak sentiasa jaga hati mama,nak mama hepi(blum tentu leh)eyda janji eyda akak jaga mama sampai nafas terakhir eyda!eyda tak mkan pun xpe asalkan mama makan!mama jngan risaukan eyda,eyda dah besar eyda tau jaga diri :)sayangg mama!muwahh!

eyda dengan mama eyda

2.mak(sarabiah bt jendol)
-mak yang jaga eyda dari baby lagi sampai lah sekarang dah besar pnjang nei!haha!dulu kerap lah tido rumah mak tapi, sekarang dah jarang sebab sekolah pagi kan.. hikk! eyda nak jaga mak sampai eyda hembus nafas terakhir eyda:)kalau boleh mane mak nak pergi eyda nak pimpin je mak.mak pun xlarat nak jalan kan...mak selalu bagi eyda duit!mak baik sangat2!eyda sayang mak sangat2!walaupun mak selalu perli,marah eyda,eyda tau mak gurau jew!mak kan suke b'gurau!

(alamak pic mak xde plak)


3.mama anna(zaharana zakaria @babyma)
-mama nei kalau ikut pangkat dia sepupu eyda(anak mak)hikk! tapi panggil tak ikut pangkat pun,pnggil mama jew :) mama ney baik sangat tau dengan eyda! kira eyda dengan dia dah sekepala lah! hahah!eyda selalu keluar dengan dia tak kira pergi mane2.. dye kelako sangat2! kalau duduk dengan dia msti gelak je!eyda pun sayang mama!eyda akak sakitkan org tu kalau dia buat mama sakit!

eyda dengan mama anna


3.sharifah aina natdrah@kak ain(tol kew nmenya yea) hikk!
-haa...nei lagi sorang orang yang eyda sayang! walaupun eyda tak penah jumpa dia just contact dalam laman sosial jew eyda tetap sayang dia!dia baik sangat2 dengan eyda!dia nak kawan dengan eyda,dia selalu buat eyda hepi :) hikk! kalau sehari eyda tak text dngan dia mesti eyda sunyi!dia selalu nasihat eyda..kalau boleh lah... eyda nak sentiasa dengan dia,eyda nak selalu ada d'sisi time dia sedih,heppi...eyda nak bagi dia hepi selalu! tak mo bagi dia sedih2,nangis :) tapi semua tu mimpi je :) dia lah kakak eyda sampai bila2! akak jangan tinggalkan eyda tau! :) eyda janji eyda akan hepikan setiap hari :D(tak tau lak dia sayangg eyda tak hukk)

eyda dengan akak eyda(akak ain)

4.fyka(kak fyka)
-nei akak ke-2 yang eyda sayang!sayang sangat2!nei pun eyda tak pernah jumpa dia!eyda kenal dia pun dekat cenel @15 :) hikk! dia baik sangat2 tau!
akak jangan tinggalkan adek yea?! adek janji adek tak akan tinggalkan akak! sayang akak sampai tutup mata! mumuwahh!

eyda dengan kak fyka sayangg

5.cikgu-cikgu yang eyda sayang!
-cikgu khadijah.cikgu sharifah,cikgu habsah n teacher cynthia! hikk.. cikgu yang baik dengan eyda! eyda sayng dorang sangat2!eyda tak akan lupekan cikgu2 sampai bila2!

cikgu khadijah,cikgu habsah n cikgu sharifah

*atas tu orang yang eyda paling sayang! bawah nei pun eyda sayang jugak:)

orang2nya ialah :
-bonda(hajah rose)
-kak nikkie
-kak hanis
-kak nurin
-kawan2 eyda
*ramai lagi lah .. jenuh nk sebutnya! hikk ..

*EYDA TETAP SAYANG SEMUA*

No comments:

Post a Comment

sukew sangat lagu ney :)

lagu untuk kak ain ngan kak aQ